Naast het winkelcentrum kunt u voor diverse andere activiteiten terecht in omgeving Molenhoek.

Zo beschikt Molenhoek over:

 

Diverse looproutes voor een mooie wandeltocht. Zo is er het prachtige natuurgebied Mookerheide, een gebied met uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en een rijke geschiedenis. Dé ideale plek om te wandelen en te genieten van de rust. In landgoed Mookerheide is ook het indrukwekkende jachtslot met zijn kassen, tuinen en parkbos te aanschouwen. Het bruist hier vaak van de activiteiten en elk seizoen is hier iets te beleven.

www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/mookerheide

Golfen bij Pitch&Putt. Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt het uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging.

https://pitch-putt.nl/

Workshop De Wolproeverij. Hier draait het om ideeën, kennis en vaardigheden opdoen. Er worden dan ook diverse lessen/workshops aangeboden omtrent handwerken.

https://www.wolproeverij.nl/

Van Der Valk hotel (fietsverhuur). Huur bij hotel De Molenhoek een fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving.

https://www.hoteldemolenhoek.nl/faciliteiten/fiets-verhuur

Fietsroutes van de omgeving kunt u vinden bij Tweewielers Cornelissen

https://www.2wielerstheocornelissen.nl

Lees- en ontmoetingspunt Dorpsraad Molenhoek. Hier bevindt zich een gezellige ruimte waar ook de bibliotheek is gehuisvest. U kunt hier terecht voor het lenen van een boek of een kopje koffie, thee of iets fris. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, door Molenhoekers.

https://maasburen.nl/pagina/dorpsraad-molenhoek-lop/menu/lop-lees-en-ontmoetingpunt