Aankomende activiteiten in Molenhoek:

!PAASEIEREN ZOEKEN EN SUPER LEUKE WIN ACTIES!

Heb jij ook zoveel zin om met je vrienden en familie, buren en kennissen, paaseieren te komen zoeken bij ons?

Op zondag 17 en maandag 18 april kunnen jullie op je eigen moment, op zoek gaan naar ALLE verstopte eieren die rondom het winkelcentrum liggen verstopt. Naast de chocolade variant, zijn er ook een aantal gouden eieren te vinden. Hier zit een super leuke prijs in, van al onze ondernemers uit het winkelcentrum.

De eieren zijn te verzilveren tot en met 30 april.

 Vind je een tweede gouden ei, maak je dan een ander blij?

Vrijmarkt, woensdag 27 april

Op woensdag 27 april organiseren wij een vrijmarkt in ons winkelcentrum. Dus ruim je kamer op, zoek je kleding kast uit of ga de zolder op en verkoop al je spullen die dag. Neem een eigen kleed mee, waar je je spullen op uit kan stallen en we gaan er een super leuke dag van maken.

Zien we je dan? Opgeven is niet nodig en oh, je mag ook spullen van je ouders verkopen.

 

Tijd: 10:00-14:00

Jaarlijks terugkerende activiteiten in Molenhoek:

Molenhoekdag is als sinds 1971 een bruisend begrip. Dit feest voor en door dorpsgenoten ontstond als een klein buurtfeest en groeide in de loop der jaren uit tot het gezelligste tweedaagse dorpsfeest van de regio. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers naar het centrum van Molenhoek om samen met hun dorpsgenoten te genieten.

Kerst-Inn is een evenement georganiseerd rond de kerstdagen in gemeenschapshuis De Wieken en Winkelcentrum Molenhoek. Zo is er elk jaar de kerstmarkt, zijn er optredens en diverse andere activiteiten te beleven.

Molenhoeks Makkie is een jaarlijks hardloopevent. Voor sportieve wandelaars is er de WandelMakkie. Daarnaast zijn er de pittige parcoursen van Molenhoeks Makkie en de Kidsrun voor kinderen van 6 tot 12 jaar.